Colocare

Alege colocarea într-un data center modern cu monitorizare 24/7, UPS-uri și generator de avarie, infrastructura profesională și o rețea redundantă pentru serverele tale.

Colocarea reprezinta soluția perfectă pentru posesorii de servere care doresc condiții perfecte de funcționare, mediu controlat, circuite multiple de alimentare, backup și conectivitate cu multipli furnizori de Internet alături de un suport tehnic de excepție.

De acum puteți reduce costurile de management ale infrastructurii IT și ale personalului responsabil cu mentenanța periodică optând pentru serviciile noastre de colocare. Concentrați-vă atenția asupra afacerii Dumneavoastra, iar noi ne ocupăm de infrastructură prin intermediul serviciilor de colocare. Astfel dacă dispuneți de propriile echipamente dar aveți nevoie de conexiune la Internet de calitate și la o viteză superioară, de securitate a datelor și de ingineri IT bine pregătiți care să vă ofere asistență prioritară, serviciile noastre de colocare sunt cea mai bună alegere.

Colocare Silver

49E / luna

comandaacum

Colocare Gold

59E / luna

comandaacum

Dimensiune carcasa 1U 2U
Adrese IP 1 (1E/IP aditional) 1 (1E/IP aditional)
Trafic inclus nelimitat nelimitat
Surse 1 (+10E/luna sursa aditionala) 1 (+10E/luna sursa aditionala)

* Preturile sunt exprimate în euro si se calculează la Cursul BNR din ziua comenzii + 1%.

** La plata in avans pe un an a oricarui pachet de colocare ai inclus 2 luni gratuite (sau 1 luna gratuita la plata in avans pe 6 luni).