Administrare Retea

Va oferim solutii complete si profesionale de instalare, configurare, securizare si intretinere pentru retele de calculatoare atat pentru schimbul de informatii in format electronic cat si pentru transfer de date sau voce.

Oferim suport pentru orice tip de retea de calculatoare bazate atat pe tehnologie LAN / WAN cat si pe principii de comunicare wireless. Solutiile noastre pentru administrare si intretinere de retele de calculatoare va ofera libertatea de a va concentra pe sectorul de productivitate asigurand in acelasi timp un standard ridicat al securitatii pentru conectivitatea retelei pe care o utilizati dvs.

Administrarea unei retele implica:

  • Proiectarea si Instalarea unei relete locale (LAN) in cadrul societatii comerciale pe care o administrati .
  • Implementarea unui standard tehnologic de tip wireless (WiFi) pentru a usura integrarea unui echipament in cadrul unei arhitecturi tehnologice .
  • Servicii de configurare, securizare si monitorizare – implementarea politicilor de acces, a solutiilor pentru limitarea latimii de banda si organizare arhitecturii pe departamente.
  • Servicii de instalare – cablare fizica – si solutii tehnice pentru echipamente de interconectare: conectori, conductori si canal de cablu UTP, FTP, STP, coaxial, fibra optica sau module wireless; echipamente Layer 2 – switch-uri cu sau fara management sau echipamente Layer 3: routere (echipamente Linux dedicate si solutii Cisco, Allied Telesis, Fortinet, Juniper.).
  • Solutii avansate pentru organizarea retelei locale: impartirea pe VLan-uri (de regula pe departamente), rutare, load balancing sau retele private (VPN).
  • Procese de administrare de retea (diagnosticare retea, testare retea, analiza retea).

Pentru a veni in intampinarea acestor cerinte, echipa LOS EXPERT, in baza unui contract, va ofera servicii de asistenta tehnica IT, instalare, configurare si administrare servere Linux. Pentru alte detalii si/sau o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.