Servere dedicate

Performanţa şi stabilitatea aplicaţiilor sunt asigurate de configuraţiile hardware enterprise grade. Alegand un Server Dedicat, aplicatiile tale dispun de toate resursele serverului, nemaifiind in niciun fel limitate de mediul shared specific gazduirii web sau VPS. Atunci cand afacerea ta evolueaza, este timpul sa ajustezi resursele disponbile. Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie!

Serverele dedicate sunt solutia optima pentru o mare diversitate de site-uri: un magazin virtual, un reseller cu un numar mare de clienti, site-uri de prezentare si continut, etc. Solutiile noastre de Servere Dedicate cuprind atat configuratii standard, cat si configuratii customizate, ce se pot adapta nevoilor fiecarui client. Fiecare server dedicat beneficiaza de port in switch 1Gbps si trafic necontorizat. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pentru o oferta speciala.

Echipa LOS EXPERT va ofera Servere Dedicate performante, localizate intr-un Datacenter modern din Bucuresti, unde operam propria infrastructura de retea si servere. De la routerele Cisco, care proceseaza datele dumneavoastra, pana la rack-urile in care sunt montate serverele dedicate, aveti siguranta ca ati facut cea mai buna alegere.

Beneficiati de servere enterprise HP/DELL, care va ofera performanta, stabilitatea si fiabilitatea de care aplicatiile si site-urile dvs. au nevoie.

Dedicat Silver

99E / luna

comandaacum

Dedicat Gold

149E / luna

comandaacum

Dedicat Platinum

199E / luna

comandaacum

Procesoare 2 x Xeon Dual Core 2 x Xeon Quad Core 2 x Xeon Six Core
Memorie 8Gb 16Gb 32Gb
Discuri 500Gb Raid 1 1Tb Raid 1 2Tb Raid 10
Adrese IP 1 (1E/IP aditional) 1 (1E/IP aditional) 1 (1E/IP aditional)
Trafic inclus nelimitat nelimitat nelimitat
Uptime 99.9% 99.9% 99.9%

* Preturile sunt exprimate în euro si se calculează la Cursul BNR din ziua comenzii + 1%.

** La plata in avans pe un an a oricarui pachet de web hosting ai inclus 2 luni gratuite (sau 1 luna gratuita la plata in avans pe 6 luni).